Vi er et design- og aktionsbureau for byrum og byLIV
Vi skaber byer for mennesker. Vi arbejder med at designe byrum som inviterer til ophold og liv. Steder hvor mennesker trives.
 
Vi designer løsninger, hvor det fysiske miljø og det sociale liv understøtter hinanden. Vi arbejder med den store vision, det konkrete design og processen, hvor byens borgere og aktører involveres i udviklingen.
Vi sidder ikke bag skrivebordet, men bruger handling og aktion til at forstå et sted, afprøve nye løsninger i praksis og komme i dialog med lokale. Det gør vi, fordi det involverer og giver indsigt vi kan handle på.
OM TEAMET
Skal vi drikke kaffe?

Tak for din besked!

Hvem er vi? 

Urbanistas ApS er opstartet af Anne Nielsen, som er uddannet fra Arkitektskolen og Roskilde Universitet. Anne er uddannet Urban and Cultural Planner.

 

Anne har erfaring med byudvikling og inddragelsesprocesser fra den kommunale verden og fra forskellige organisationer. Anne brænder for at få ting til at ske, engagere mennesker i deres lokalområde og by, samt at bruge kreative metoder til at udarbejde visioner og designe konkrete tiltag, som kan starte forandringen.

 

Kasper Oksen Jacobsen er også en del af Urbanistas. Kasper er uddannet fra Roskilde Universitet med speciale i innovation og organisationers forandringsevne. Kasper har blik for strategi, implementering og hvordan projekter indtænkes i politiske organisationers arbejde.

Vi sammensætter et team specifikt til opgaven

Urbanistas sammensætter og udvælger et team,

som matcher den enkelte opgave. Eksempelvis

spinderihallerne.jpg

samarbejder med håndværkere, designere eller arkitekter alt afhængigt af opgavens art.

Vi kan starte med et uformelt møde

Kontakt os endelig for at drøfte en udfordring, en idé eller en specifik opgave. Vi kan starte med et kaffemøde. 

 

Hvor bor vi? 
Urbanistas har til huse i Spinderihallerne i Vejle, som er en ombygget tekstilfabrik, der indeholder et af Danmarks største kreative udviklings- og iværksættermiljøer.

Spinderihallerne i Vejle

Anne Nielsen
Kultur- og byplanlægger

+ 45 50 99 00 04

anne@urbanistas.dk

KASPER JACOBSEN
Innovation og udvikling

+ 45 51 74 01 41

kasper@urbanistas.dk

kasper.JPG
Urbanistas_Anne.jpg